ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αιχμές Σγουρού: “Παρόλες τις τρικλοποδιές, εμείς θα κατέβουμε”

Αιχμές προς αυτούς βάζουν τρικλοποδιές στον ίδιο και την “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής”, άφησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια της παράταξης, ο επικεφαλής της Γ. Σγουρός. “Εμεις παρολες τις τρικλοποδιές που μας βάζουν, θα κατέβουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

Μάλιστα, για να μην μείνει καμιά αμφιβολία ότι, μεταξύ άλλων, αναφερόταν στον νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο οποίος όχι μόνο ήταν απών αλλά δεν έστειλε και κάποιον εκπρόσωπο, λίγο αργότερα όταν φώναξε τους υποψηφίους της παράταξης του, αντί για το όνομα του Νίκου Ανδρουλακάκη, είπε αυτό του… Νίκου Ανδρουλάκη.

Το επίσημο ΠΑΣΟΚ μπορεί να έλειπε από την εκδήλωση στην Παλιά Βουλή, ήταν όμως εκεί το… υπόλοιπο.

Δηλαδή, μεταξύ άλλων, ο Αν. Λοβέρδος και οι “παπανδρεϊκοι” Δ. Ρέππας, Μ. Παπαϊωάννου και Φ. Σαχινίδης. Ήταν εκεί, βεβαιως, και ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά, Αν. Τσούνης, ο οποίος μαζί με τον συνθέτη Χρ. Νικολοπουλο και τον σκηνοθέτη Τ. Μπιρσίμ, βραβεύθηκαν από την παράταξη του Γ. Σγουρού.

Μάλιστα ο κ. Τσούνης έκλεισε τον χαιρετισμό του με τα λόγια της Φώφης Γεννηματά: “Σε σχέση με την παράταξη του Γιάννη Σγουρου και τη μάχη στην Π. Αττικής, θα κλείσω με τα λόγια της Φώφης: Πάμε για τη μεγάλη ανατροπή!”

aftodioikisi.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button