ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – Ξανά υποψήφιος δήμαρχος το 2023 ο Αργύρης Ντινόπουλος

Την κάθοδό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές (Οκτώβριος 2023) ως υποψήφιος δήμαρχος επισημοποίησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Βριλησσίων Αργύρης Ντινόπουλος στη συγκέντρωση του δημοτικού συνδυασμού «Βριλήσσια Δυνατά» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Ύστερα από παράκληση του επικεφαλής προς τα μέλη του συνδυασμού, η συγκέντρωση δεν έγινε σε δημόσιο χώρο, αλλά στον ιδιωτικό χώρο του σπιτιού του. Συνολικά παρευρέθησαν  27 μέλη του συνδυασμού ενώ άλλα 10 μέλη τα οποία δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν επικοινώνησαν με τον Αργύρη Ντινόπουλο.

‘Ετσι ορίστηκαν συναντήσεις τους μέσα στις επόμενες ημέρες μέσα στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο Αργύρης Ντινόπουλος καθώς, όπως είπε ο ίδιος, «πορευόμαστε προς την εκλογική χρονιά του 2023».

«Άμεση προτεραιότητά η αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου»

«Πρώτη κίνηση της δημοτικής παράταξής μας -εφόσον οι Βριλησσιώτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους το 2023- θα είναι η αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου» δεσμεύτηκε ο Αργύρης Ντινόπουλος

«Οι κανόνες λειτουργίας του κυρίαρχου Πολιτικού Οργάνου θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί, να συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης να γίνεται με τεχνική επάρκεια. Αυτό θα είναι προς όφελος όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της πόλης, αλλά κυρίως προς όφελος των δημοτών» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην σημερινή δημοτική Αρχή, επεσήμανε ότι «παρά τις προσπάθειες των περισσοτέρων αντιδημάρχων, το έργο που έχει παραχθεί δεν είναι αυτό που περίμεναν οι δημότες το 2019» και τόνισε ότι «η δημοτική παράταξη από τον χώρο της κεντροδεξιάς που στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 ψήφισε τον σημερινό δήμαρχο πρέπει τώρα να έχει αντιληφθεί το λάθος της».

Στη συνέχεια σχολίασε ότι «αν το 2019 δεν είχε γίνει αυτό το πολιτικό λάθος σήμερα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα όχι μόνον για τα Βριλήσσια, αλλά και γι’ αυτούς τους ίδιους που στις τελευταίες εκλογές, παρασυρόμενοι, προσέφεραν μια άκαρπη τετραετία στην σημερινή δημοτική Αρχή».

Ο Αργύρης Ντινόπουλος προανήγγειλε «οργανωτική δουλειά» αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές για την εκλογική μάχη του 2023 στην οποία ο δημοτικός συνδυασμός «Βριλήσσια Δυνατά» αλλά και ο ίδιος θα δώσουν «δυναμικό παρών» αφού, όπως τόνισε, «σε αυτήν την νέα εκλογική μάχη κάποιοι δεν θα έχουν την ανοχή μας που απολάμβαναν στην προεκλογική περίοδο του 2019».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button