ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η μάχη της ΝΔ για καθαρή αυτοδυναμία και για τα μικρά κόμματα

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis και του Mega λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες – Η πρόθεση και η εκτίμηση ψήφου και ο αριθμός των εδρών
Καθόλου σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η ισχυρή αυτοδυναμία με πολλές έδρες για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής καθώς η κάλπη είναι «γκαστρωμένη» και μπορεί να βγάλει αποτελέσματα που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Από την άλλη, η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στα επίπεδα των 20 μονάδων, κάτι που σημαίνει ότι είναι σίγουρη η νίκη Μητσοτάκη αλλά και η αδυναμία του κ. Τσίπρα να κερδίσει το χαμένο έδαφος των εκλογών του Μαίου.

Οσο για τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή; Όλα είναι ανοικτά, ακόμη και να έχουμε την παρουσία 9 κομμάτων.

Αυτά είναι τα κύρια συμπεράσματα του τελευταίου εκλογικού βαρόμετρου της Metron Analysis και του Mega που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Mega Γεγονότα με την Κατερίνα Παναγοπούλου και σχολιασμό από τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Στράτο Φαναρά.

Η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας με δείγμα 1.302 άτομα, έγινε την περίοδο 15-21 Ιουνίου κι ενσωματώνει το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, τη σφοδρή αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό και τις συζητήσεις που αφορούν τόσο τη μειονότητα στη Ροδόπη όσο και τη χρησιμότητα του φράχτη στον Εβρο.

ΠΗΓΗ: in.gr

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button