ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ποιος προηγείται στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής» δείχνει προβάδισμα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η τηλεφωνική έρευνα, που έγινε μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου κατατέθηκαν επίσημα οι υποψηφιότητες και δόθηκε ένα σαφές στίγμα των υποψηφίων, και ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε δείγμα 803 ατόμων, έδειξε ότι η κυρία Αχτσιόγλου υπερτερεί των αντιπάλων της Νίκου Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Στέφανου Τζουμάκα σε όλα τα σημεία.

Η Έφη Αχτσιόγλου προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια σε αυτούς που θα πάνε σίγουρα ή πιθανόν να ψηφίσουν. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει το 62% στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που την προτιμούν για πρόεδρο και ακολουθούν ο κ. Τσακαλώτος με 15%, ο κ. Παππάς με 11%, ο κ. Τζουμάκας με 4%, ενώ δεν έχει προτίμηση το 7%.

Στους ψηφοφόρους που θα πάνε σίγουρα ή πιθανόν να ψηφίσουν την κυρία Αχτσιόγλου προτιμά το 57%, τον κ. Τσακαλώτο το 14%, τον κ. Παππά το 12% και τον κ. Τζουμάκα το 9%. Η κυρία Αχτσιόγλου υπερτερεί και στο σύνολο των ψηφοφόρων καθώς την προτιμά το 40%, ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι ότι ο κ. Τσακαλώτος έχει μεγαλύτερη απήχηση στο ευρύ ακροατήριο καθώς τον προτιμά το 19% και ακολουθούν οι κ.κ. Παππάς και Τζουμάκας με 6%.

enikos.gr

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button