ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δυτική Μακεδονία: Πρωτοσέλιδο στον τοπικό Τύπο η δημοσκόπηση του Αftodioikisi.gr

Η δημοσκόπηση του Aftodioikisi για τις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Μακεδονία έγινε πρωτοσέλιδο στον τοπικό Τύπο.

Ειδικότερα, η εφημερίδα “Πτολεμαίος” σημειώνει σε δύο άρθρα της: “Δυτική Μακεδονία : Πρωτοσέλιδο στον τοπικό Τύπο η δημοσκόπηση του Αftodioikisi.gr και “Δημοσκόπηση για τη Δ. Μακεδονία από το aftodioikisi.gr: “Double σκορ” Αμανατίδη σε Κασαπίδη με 47,06%”, όπου αναφέρει λεπτομερώς τα στοιχεία της έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Πτολεμαίος” γράφει:

“Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα γνώμης που διενεργήθηκε για τη Δυτική Μακεδονία και ιδίως για το Δήμο Κοζάνης, ενόψει την αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, καταγράφοντας ενδιαφέροντα στοιχεία.

Πρόκειται για μικτή (διαδικτυακή -80%-και τηλεφωνική-20%) έρευνα προσωπικών ερωτηματολογίων σε ψηφοφόρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τον Διαδικτυακό τόπο www.aftodioikisi.gr . Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1734 ερωτηματολόγια, εκ των οποίων τα 1388 με την online έρευνα και τα 346 με την τηλεφωνική έρευνα με ποσοστώσεις δήμων ώστε να συμπληρωθούν δείγματα τουλάχιστον 300 ατόμων για καθένα από τους δήμους που ερευνήθηκαν”.

Όσον αφορά στην έρευνα για το δήμο Κοζάνης η εφημερίδα αναφέρει: “Για το Δήμο Κοζάνης φαίνεται να χτυπιούνται ο Λάζαρος Μαλούτας και ο Γιώργος Τοπαλίδης. Ο νυν δήμαρχος παίρνει ποσοστό 19,79% και ο δεύτερος 19,26%, με την έρευνα να δείχνει πως έχουν ίσες δυνάμεις.

Ωστόσο η «πίτα» στην Κοζάνη κόβεται σε πολλά κομμάτια, μιας και είναι αρκετοί αυτοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η “Πρωινή”, η καθημερινή εφημερίδα της Κοζάνης έχει μεγάλο πρωτοσέλιδο χτύπημα την δημοσκόπηση του Aftodioikisi τονίζοντας: “Σαρώνει ο Αμανατίδης – Σε δυσχερή θέση ο Κασαπίδης”.

aftodioikisi.gr

Related Articles

Back to top button