ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δωρεάν διανομή καυσόξυλων από δήμο της Αττικής- Ποιοι τα δικαιούνται

Η ενεργειακή κρίση και το αυξημένο κόστος θέρμανσης κινητοποίησε τον Δήμο Κηφισιάς να προσφέρει καύσιμη ύλη (καυσόξυλα) σε οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου.

«Συνεχίζεται και φέτος η δωρεάν διανομή ξυλείας. Λόγω της ενεργειακής κρίσης, φέτος θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο δυνατόν περισσότερες ανάγκες μπορούμε συνανθρώπων μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Πρόκειται για ξυλεία που προέρχεται από έργα καθαρισμού του Δήμου», επισήμανε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Ο τεμαχισμός τους και η συσκευασία τους πραγματοποιείται από την Υπηρεσία Πρασίνου. Οι διανομές των καυσόξυλων θα γίνουν από τα δύο φυτώρια του Δήμου Κηφισιάς, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, κάθε Τρίτη και Παρασκευή με σειρά προτεραιότητας και κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια.

Τον συντονισμό της δράσης έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργος Σκορδίλης. Δικαιούχοι της δωρεάν καύσιμης ύλης είναι:

Οι εγγεγραμμένοι στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας
Οι δημότες με κοινωνικά κριτήρια ΑΜΕΑ και πολύτεκνοι
Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν την αίτησή τους προς τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Κηφισιάς (Δημαρχείο Κηφισιάς Μυρσίνης και Διονύσου, Κηφισιά, τηλ 2132007100) ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες έχουν λάβει αρκετοί δήμοι της χώρας προσπαθώντας να βοηθήσουν όσο μπορούν τους δημότες τους για να αντιμετωπίσουν τον δύσκολο ενεργειακά χειμώνα.

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button