ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΝΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εθνικές Εκλογές 2023: Καθαρή υπεροχή της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, δείχνει δημοσκόπηση της «ΜτΚ»

Το κριτήριο των ψηφοφόρων, οι συσπειρώσεις των κομμάτων και η δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών: Τα ευρήματα της έρευνας της εταιρείας PALMOS ANALYSIS στο φύλλο που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο

Καθαρή υπεροχή της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, με 10 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταγράφει το Πολιτικό Βαρόμετρο της εταιρείας PALMOS ANALYSIS.

pita.jpg

Τα ευρήματα της μεγάλης έρευνας παρουσιάζει η «ΜτΚ» που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Σάββατο 29 Απριλίου και εκτός από την πρόθεση ψήφου, καταγράφει τις απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα, όπως ποιος θεωρείται καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού, τις συσπειρώσεις των κομμάτων, τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, αλλά και με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουν οι εκλογείς, με το 23% να απαντά «τα οικονομικά του νοικοκυριού μου» και μόλις το 5% αναφέρει ως κριτήριο την «απόδοση ευθύνης για το δυστύχημα των Τεμπών».


Αλέξης Τσίπρας: «Χαλαρή ψήφος σημαίνει ξανά Μητσοτάκης»

Στη «Μακεδονία της Κυριακής» μπορείτε να διαβάσετε επίσης μία αποκλειστική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. «Χαλαρή ψήφος σημαίνει ξανά Μητσοτάκης» λέει ο τέως πρωθυπουργός και συμπληρώνει σε ό,τι αφορά στο δίλημμα των εκλογών πως «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα είναι η αρχή της εφαρμογής ενός προγράμματος που πυξίδα του είναι η δικαιοσύνη παντού». Ποια τα σχέδιά του για τη Θεσσαλονίκη και τι λέει για τα μετεκλογικά σενάρια, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την υπόθεση Γεωργούλη.

tsipras.jpeg

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η κάλπη της 21ης Μαΐου δεν είναι πρόβα για παράσταση. Θα καθορίσει τη μετέπειτα πορεία τη χώρας»

Στον Αλέξη Τσίπρα για τα περί πρώτης φοράς Αριστερά, απαντά μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη. Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη «ΜτΚ», η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θέτει τα διλήμματα των εκλογών, ενώ δε διστάζει να απαντήσει και σε ένα προσωπικό ερώτημα για τα συναισθήματα με τα οποία συμμετέχει στον προεκλογικό αγώνα ύστερα από μία δύσκολη προσωπική μάχη.

bakogianni-UvSQr.jpg

makthes.gr/

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button