ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝΣΦΥΓΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης: Προς υποψηφιότητα στην Α’ Θεσσαλονίκης μετά την “φάπα” Καραμανλή

Την υποψηφιότητά του και στην Α’ Θεσσαλονίκης εξετάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μη θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Ενδεικτικό είναι ότι στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την επόμενη Τετάρτη 1 Μαρτίου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, καθώς η περιοχή αποτελεί εκλογική προτεραιότητα για την παράταξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε χθες ότι στηρίζει την κυβέρνηση και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να κάνει ειδική αναφορά στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες”, δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής «ζύγιζε» εδώ καιρό τις αποφάσεις του. Πρόσφατα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά με το εάν θα ήταν υποψήφιος ο κ. Καραμανλής ξανά ή όχι, είχε απαντήσει πως την απόφαση αυτή θα έπαιρνε ο πρώην πρωθυπουργός, σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.”

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να δηλώνει ότι θα είναι ενεργά παρών στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ, ωστόσο αφήνει ένα μεγάλο κενό στην Α’ Θεσσαλονίκης, κάτι που προβληματίζει το Μαξίμου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button