ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μυστική δημοσκόπηση: Όλοι θέλουν Τσίπρα…

Η ΔΕΘ και οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Φθινοπώρου είναι το χρονικό όριο στο οποίο θα πρέπει να έχουν τρέξει οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν από στελέχη, οι τάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξαν στον οδικό χάρτη για το επόμενο δίμηνο, με τον νέο πρόεδρο στη θέση του παραιτηθέντα Αλέξη Τσίπρα, να αναμένεται να αναδειχθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όταν και θα γίνουν οι εκλογές (διπλές σε περίπτωση πολλών υποψηφίων).

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί διαρκές συνέδριο ενώ το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, μετά δηλαδή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ποιον θέλουν οι ψηφοφόροι ως νέο πρόεδρο;
Και ενώ συνεχίζονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν μπορούν να… χωνέψουν την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews.gr, σε μυστική δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγα 24ωρα, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκαν να απαντήσουν στο ποιον θέλουν ως αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα.

Παρά την συντριπτική ήττα και το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι δε θα είναι υποψήφιος, σχεδόν το 75% δηλώνει πως θέλει με κάποιον τρόπο να είναι ο Τσίπρας ξανά πρόεδρος. Στη δημοσκόπηση διαπιστώθηκε πως δεύτερη στις προτιμήσεις είναι η Έφη Αχτσιόγλου και ακολουθούν οι υπόλοιποι με… χαοτική διαφορά.

instanews.gr

Related Articles

Back to top button