ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑΣΦΥΓΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής: Συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων για κομπίνα με τα διπλώματα οδήγησης

Σε συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής και στελεχών τεσσάρων μεγάλων Σχολών Οδηγών προχώρησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν χθες νωρίς το πρωί στα σπίτια των κατηγορούμενων.

Πρόκειται για τους:

-Γ.Τ προϊστάμενο, στέλεχος της ΔΑΚΕ, εκλεγμένο στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ)

-Ε.Π., προϊστάμενο, επίσης στέλεχος της ΔΑΚΕ που ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

-Τους υπαλλήλους Β. και Τ. (επώνυμα)

-Πιθανότατα τέσσερα στελέχη από ισάριθμες μεγάλες Σχολές Οδηγών.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τις λεγόμενες «στημένες αίθουσες», δηλαδή για εξετάσεις θεωρητικών μαθημάτων για άδεια οδήγησης στις οποίες:

-Εξετάζεται άλλος (πχ υπάλληλος της Σχολής Οδηγών) αντί για το πρόσωπο που πρέπει να εξεταστεί.

-Εξετάζονται μετανάστες, οι οποίοι έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση ελληνικών.

Το παρασκήνιο της μη ανακοίνωσης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες παραμένουν ακόμη στη ΓΑΔΑ, ενώ εντύπωση προκαλεί η ολιγωρία του, συνήθως λαλίστατου, υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, να ενημερώσει το ΥΠΡΟΠΟ και η ΓΑΔΑ τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τόσο στο ΥΠΡΟΠΟ όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, αποδίδουν το γεγονός στο ότι δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και στο ότι αφορά την Π. Αττικής, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Θεοδωρικάκος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, στηριζόμενος στην βοήθεια που του προσφέρει στην προσπάθεια εκλογής του στο Νότιο Τομέα.

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button