ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑΣΦΥΓΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Σε στάση εργασίας καλούν οι υπάλληλοι στην Περιφέρεια Αττικής

Σε στάση εργασίας την Τρίτη από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 11¨30   καλούν οι υπάλληλοι  στην περιφέρεια Αττικής με κύριο αίτημα το μπαράζ μεταθέσεων συναδέλφων τους σε υπηρεσίες που δεν έχουν επιλέξει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα μπαράζ αυθαίρετων «μετακινήσεων» συναδέλφων από διάφορες υπηρεσίες, χωρίς αίτηση των συναδέλφων. Σχεδόν όλες οι «μετακινήσεις» γίνονται προς τις Δ/νσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών για «σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες»!!!, χωρίς βέβαια αυτές να εξηγούνται και να αιτιολογούνται.

Μετακινούνται οι συνάδελφοι «ξαφνικά ένα πρωί» σε άσχετες υπηρεσίες με το αντικείμενο που υπηρετούν, χωρίς να γνωρίζουν τη νομοθεσία των αρμοδιοτήτων των Δ/νσεων Μεταφορών και χωρίς να έχει ληφθεί από κυβέρνηση και Περιφερειακή Αρχή ούτε ένα μέτρο και τεχνικό μέσο για την προφύλαξη των ήδη υπηρετούντων συναδέλφων, αφήνοντας ανέγγιχτο το διάτρητο θεσμικό πλαίσιο που διέπει μια σειρά από αρμοδιότητες (πχ θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις οδήγησης των υποψηφίων οδηγών). Είναι προκλητικό να συμβαίνει αυτό, την ίδια ώρα που μένουν ανικανοποίητα αιτήματα συναδέλφων που επιθυμούν να «μετακινηθούν» σε διάφορες υπηρεσίες και στις Δ/νσεις Μεταφορών και λιμνάζουν χρόνια τώρα.

Ταυτόχρονα μετά την ψήφιση του νόμου που μετατρέπει τις Δ/νσεις Λαϊκών Αγορών σε ΝΠΔΔ, όποιος συνάδελφος έτυχε να υπηρετεί στη Δ/νση αυτή, «ξημερώνει» εκτός Περιφέρειας!

Δε μένουμε απαθείς θεατές σε αυθαιρεσίες και στο να φεύγουν συνάδελφοι μας από την Περιφέρεια!

ΠΗΓΗ:aftodioikisi

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button