ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΝΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη δημοσκόπηση για τις εσωκομματικές εκλογές – Ποιος προηγείται

Η πρώτη δημοσκόπηση για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύεται σήμερα στο Βήμα. Σύμφωνα με αυτήν στην πρώτη θέση βρίσκεται η Έφη Αχτσιόγλου με… διαφορά.

Σύμφωνα με την Metron Analysis η πρώην υπουργός συγκεντρώνει το 62% στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που την προτιμούν για Πρόεδρο, ενώ ακολουθούν ο Τσακαλώτος με 15%, ο Παππάς με 11%, ο Τζουμάκας με 4%, ενώ δεν έχει προτίμηση το 7%.

Στους ψηφοφόρους που θα πάνε σίγουρα ή πιθανόν να ψηφίσουν, έχει την προτίμηση του 57%, με τον Τσακαλώτο να ακολουθεί με 14%, τον Παππά 12% και τον Τζουμάκα με 9%.

Στην παράσταση νίκης συγκεντρώνει ποσοστό 53% με τον δεύτερο Τσακαλώτο να αρκείται στο 20%. Όσο για τη δημοφιλία, που είναι το μεγάλο ατού της, συγκεντρώνει το 50% της κοινής γνώμης και το 78% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο πρόεδρος της Metron, Στράτος Φαναράς, υπογραμμίζει «αυτή είναι μια πρώτη καταγραφή αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι δεν θα υπάρξουν ανακατατάξεις μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου».

thecaller.gr

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button