ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΝΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ

Τα παράδοξα μιας δημοσκόπησης και οι πρωτόγνωρες αρνητικές κρίσεις για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Γελάνε και τα …Σπιτάκια με τη δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας!
Μια δημοσκόπηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Κωνσταντίνου Ζέρβα, που βλέποντας πως η πραγματικότητα δεν ανατρέπεται, επενδύει πολιτικά, με τη στήριξη του Μαξίμου, στην επιλογή αντιπάλου από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σπύρος Πέγκας με το χρίσμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ένας «βολικός» και «χρήσιμος» αντίπαλος. Το δίδυμο Ζέρβα – Πέγκα είναι το μόνο στο οποίο ο Ζέρβας κερδίζει. Το δίπολο ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στο β’ γύρο φέρεται να είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας για τον απερχόμενο δήμαρχο, αν και πολλοί Νεοδημοκράτες δεν πρόκειται να τον στηρίξουν. Ενός δημάρχου που -ακόμη και σε αυτή την τουλάχιστον περίεργη μέτρηση- συγκεντρώνει 60% αρνητικές γνώμες στο πρόσωπο του, εμφανίζεται ξεκάθαρο φαβορί στην πρόθεση ψήφου! Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που δε φτάνει καν το 30% στον α’ γύρο, είναι ένας δήμαρχος σε αποδρομή, καθώς τώρα δεν υπάρχουν συνθήκες της απλής αναλογικής.

Όσον αφορά στην εταιρεία που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση και την προνομιακή σχέση με Μέσα συγκεκριμένου Ομίλου, κρατήστε αυτό:
Μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝ.ΑΛ., δημοσίευσε έρευνα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», σύμφωνα με την οποία πρώτος θα έβγαινε ο Ανδρέας Λοβέρδος με 31,7%, δεύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,8% και τρίτος και καταϊδρωμένος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 27,3%…

politic.gr

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button