ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων ο Κωνσταντίνος Μάκαρης 

“Το Ναύπλιο θέλει προσέγγιση επιχειρηματική”

Ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την δημαρχία Ναυπλίου.

Όπως δήλωσε, «ανταποκρινόμενος σε παραίνεση πολλών, φίλων, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή των ενεργών πολιτών, που θέλουν πραγματικά κάτι διαφορετικό για την πόλη».

Κατέγραψε ως διαπίστωση ότι «Η σημερινή δημοτική αρχή είναι κουρασμένη, είναι κατάκοπη. Το ίδιο και οι άνθρωποι της. Ακόμη και οι διαδικασίες, οι οποίες έχουν, υστερούν. Έχει στερέψει η πηγή των εμπνεύσεων που είχε αυτή η δημοτική αρχή. Ο Δήμος πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο».

Αναφερόμενος στον σχεδιασμό του μέλλοντος που αξίζει στον Δήμο και τους δημότες του, τόνισε ότι «Πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την εξωστρέφεια».

Δεσμεύτηκε για μια άλλη φιλοσοφία λειτουργίας της δημοτικής αρχής, αφήνοντας υπαινιγμούς για αδιαφανή διαχείριση των οικονομικών και των εξουσιών του δήμου.

«Λέμε όχι στις πελατειακές σχέσεις, λέμε όχι στις μικρές ομάδες που αποφασίζουν για την τύχη των πολιτών του Ναύπλιου, λέμε όχι στις απευθείας αναθέσεις.

»Λέμε ναι στη διαφάνεια που πρέπει να διέπει κάθε μικρή και μεγάλη αξιοποίηση του δημοτικού χρήματος», τόνισε εμφαντικά.

Και κατέληξε:

«Καλούμε σε στράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις, δίνοντας τα χεριά ως ένδειξη αγάπης για αυτόν τον τόπο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button